Service PC Constanta

service pc constanta

Reparatii calculatoare de orice fel. Service PC Constanta

LR Service IT vine in intampinare pentru solutionarea problemlor ce tin de computere fie ca sunt PC-uri conventionale, laptopuri sau sisteme All-In-One. Executam reparatii atat hardware cat si software. Inlocuiri piese cu piese noi sau second hand cu garantie 6 luni.

Informatii la Nr . Telefon si WhatsUP : 0763.690.437

Reparatii calculatoare

Diagnosticare si reparare PC/Laptop

Diagnosticarea problemei de catre profesionisti competenti si cu experienta in software si hardware, capabili de a oferii o solutie ideala intr-un timp scurt de la aducerea in service a dispozitivului

Executam instalari/reinstalari ale sistemului de operare (Windows, LINUX) impreuna cu configurarea completa a dispozitivului.

Magazin piese noi sau second-hand 

Oferim spre vanzare componente pc atat in stoc cat si pe comanda, noi sau second hand la preturi accesibile si corecte, asigurand si montajul. Punem spre vanzare si sisteme la cheie, gata configurate si personalizate in functie de nevoia clientului. Consultanta cu privire la noi achizitii este gratuita si raspundem cu drag tuturor apelurilor. Oferim garantie si pentru piesele second hand.

Recuperare date de pe orice tip de suport de stocare.

Tehnologia evolueaza deosebit de rapid iar modalitatea de stocare a informatiilor se schimba periodic. Recuperam de pe orice tip de suport de stocare a datelor informatii.

HDD ATA, SATA I II III, SSD 2.5, SSD M2, CD, DVD, Floppy DIsk, Toate cardurile disponibile, Stick-uri USB

Reparatii telefoane - DISPONIBIL CURAND

Inlocuiri display-uri touchscreen pentru o mare varietate de telefoane si tablete, precum si sticla spate. Recarosare completa telefoane. Inlocuire baterie.Aplicare folie de sticla.Resoftari si instalare aplicatii.

  Consultanta gratuita in achizitionarea unui telefon potrivit pentru nevoile dumneavoastra.


Call Now ButtonSuna Acum