Cele mai frecvente intrebari

Ce este un SITE WEB ?

Denumirea de Site Web provine din cuvantul englez "website" si desemneaza o grupa de pagini web multimediale continand texte, imagini fixe, imagini miscatoare si chiar sunete, care pot fi accesate in Internet in picipiu de fiecare utilizator.
Pagina web se numeste asa deoarece afisata pe un monitor, ea se aseamana cu o pagina de ziar iar de obicei paginile web au o latime care incape in intregime pe ecran.

Ea poate fi accesata din orice zona a globului utilizand diverse dispozitive fixe sau mobile conectate la internet. Marea majoritate a utilizatorilor acceseaza internetul folosind computerul personal iar odata cu evolutia technologiei utilizand laptopuri, telefoane, tablete si mai nou chiar televizoare.

Un site web este alcatuit de regula din mai multe pagini web. O pagina web este un document creat cu ajutorul unui limbaj de programare cum ar fi HTML, PHP, ASP sau AJAX. Site-urile Web pot fi de prezentare, magazine online, proiecte pe comanda si altele.

Ele pot fi accesate cu ajutorul unui program care poarta denumirea de "browser", cel mai comun " browser" fiind Internet Explorer.Acesta este instalat automat cu sistemul de operare Windows dar ca si alternative se pot instala Chrome, Mozilla Firefox, Safari si Opera. 

Importanta website-ului in mediul online

Odata cu trecerea anilor si expansiunea formidabila a internetului, a devenit aproape obligatoriu pentru mediul de afaceri sa fie prezent si activ in mediul online. In anul 2007 numarul de site-uri web din Internet depasise 100 de milioane, acum fiind mult mai multe.
Internetul reprezinta cea mai eficienta si ieftina metoda de promovare din toate timpurile.

Avantajele unei afaceri online:
- Afacerea ta poate fi accesata din orice colt al lumii, beneficiand de o deschidere la milioane de utilizatori.
- Costurile de intretinere ale unei afaceri online este de 10 de ori mai mic comparativ cu cel al unei afaceri fizice.
- Potentialii clienti pot afla mult mai multe informatii despre produsul sau serviciul promovat, inclusiv locatia dumneavoastra.

Ce este un logo?

Logo-ul sau Sigla este o reprezentare grafica distinctiva folosita pentru a identifica imaginea unei firme, institutii sau produs. Este primul lucru cu care privitorul intra in contact. Este esential sa fie usor de memorat, simplu si sa reprezinte bine domeniul de activitate. Odata cu trecerea timpului acesta capata o notorietate si este mult mai usor recunoscut de catre o masa mare de consumatori.

Logoul poate desenat in mai multe stiluri.
Poate fi “letter base” fiind compus din text sau litere stilizate, minimalist, 3D si mascota si multe altele pe care le puteti studia in accesand linkul https://liviurosoga.ro/tipuri-de-logo  Toate aceste stiluri le putem remarca oriunde in lume.

Importanta logo-ului
Un logo bine facut poate avea un impact pozitiv asupra potentialilor clienti deoarece el reprezinta sumar identitatea dumneavoastra sau a firmei.
O sigla calitativa trebuie sa transmita o energie pozitiva si sa reflecte servicii la standarde ridicate.

Ce este formatul Vectorial (Vector)

Formatul vectorial despre care tot pomenim peste tot in site este practic macheta elementului grafic in cauza, ce se poate redimensiona oricat fara a suferi pierderi de calitate. Un fisier complet vectorial poate fi editat doar cu un program de grafica specializat. Formatele vectoriale sunt salvate cu extensia .AI, .EPS, CDR, SVG. si pot fi folosite cu usurinta de tipografiile din toata lumea.

Motive pentru a colabora ?

Peste 200 de clienti din toate colturile lumii, ne recomanda ca fiind un buni profesionisti flexibili in idei si in maniera de lucru, practicand cel mai bun raport pret/calitate. Sectiunea de portofoliu a site-ului va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie si de a va forma o parere. Pe langa servicii de calitate veti gasi o echipa entuziasta, care are cultul lucrului bine facut si care doreste sa evolueze cu fiecare proiect.

Avantaje:

1. 10 Ani experienta in grafica publicitara, programare, logo design de complexitate medie si mare
2.Un bun raport pret/calitate de pe piata
3.Sugestii si consultanta gratuita pentru oricare serviciu.
4.Asistenta grauita inainte si dupa terminarea proiectului.
5.Perioada lunga de garantie in care service-ul de intretinere este gratuit.

Call Now ButtonSuna Acum
 
 

Call Now ButtonSuna Acum